Bekijk en download hier in PDF: Beknopte Huurvoorwaarden

 


// Of lees hieronder de beknopte huurvoorwaarden  //

Huurvoorwaarden

Beknopte huurvoorwaarden – algemeen

Geachte heer/mevrouw,

Een beknopt overzicht van onze algemene voorwaarden. Op al onze transacties zijn van toepassing onze algemene Leverings-, Verkoop en Betalingsvoorwaarden zoals deze zijn gedeponeerd op 14 mei 1993 bij de (nr.209/1993) Arrondissementrechtbank te Amsterdam. Kopie hiervan ligt op ons kantoor ter inzage.

 

LEES DE BEKNOPTE VOORWAARDEN VOLLEDIG EN VOORKOM EXTRA KOSTEN!

 

Prijzen:

Onze prijzen zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde worden aangepast. Onze prijzen zijn exclusief BTW en bezorgkosten.

Huur:

De huur wordt per dag gerekend, tenzij anders is overeengekomen. Huurder kan verhuurder niet aansprakelijk stellen voor schades in de ruimste zin des woords, ontstaan tengevolge van bij ons gehuurde goederen. Huurder is wel aansprakelijk voor schades aan onze tenten, goederen en schades aan onze elektrische apparatuur, zowel direct als indirect ten gevolge van ondeskundig gebruik. Wij houden ons het recht voor om bij overmacht, bestelde goederen in de ruimste zin des woords te vervangen. Al onze prijzen zijn dag of weekend prijzen.

Verhuurder:

Verhuurder is gerechtigd zonder opgaaf van redenen de huurovereenkomst zonder gerechtelijke tussenkomst te verbreken of te beëindigen. Manco of beschadigde goeden/materialen wordt bij huurder tegen vervangingswaarde in rekening gebracht. Tellingen op ons magazijn is bindend.

Betaling:

Betaling dient te geschieden via een factuur die u van ons toe gestuurd krijgt.

Waarborgsom:

Indien het ons wenselijk lijkt, zijn wij gerechtigd een waarborgsom te vragen van 50% van de waarde van de goederen. De huurder dient zich te kunnen legitimeren.

Aflevering/retour halen:

De goederen worden bezorgd op de afgesproken datum tussen 08:30 tot 17:00 uur, wilt u een tijdsindicatie dan kunt u één dag van te voren contact met ons opnemen. U dient de goederen bij aflevering te controleren. Wij doen onze uiterste best om uw bestelling juist uit te voeren, maar mocht er iets niet naar wens zijn, dan verzoeken wij u om de dag van aflevering voor 17:00 uur contact met ons op te nemen. Wilt u een aflevering/retour halen buiten kantoor uren of in een weekend, dan kan dat met ons besproken worden hieraan zitten extra arbeidskosten verbonden dit wordt van te voren met u overlegd. De goederen worden op verrijdbare containers geleverd. Servies, bestek en glaswerk zitten in een daarvoor bestemde krat. Op de dag van retourhalen tussen 08:30 tot 17:00 uur, dient u onze goederen zo klaar te hebben staan zoals wij ze op de dag van levering geleverd hebben, is dit niet het geval kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Staan de goederen nog niet klaar en onze chauffeur moet het zelf opruimen dan wordt er extra arbeidsloon gerekend na gelang de chauffeur bezig is geweest. De chauffeur gerekende tijd is bindend.

Tenten verhuur:

Het is niet toegestaan om onder/in onze tenten een barbecue of vuurkorf te plaatsen ook niet in de onmiddellijke nabijheid van onze partytenten. Het is niet toegestaan om de tenten te versieren  met inkthoudende crêpepapier, slingers of andere materialen die niet kleurvast zijn. U dient de verlichting zodanig in de tent op te hangen dat de hete lampen geen brand of schroeiplekken kunnen veroorzaken aan het tentdoek. Gebruik van geplastificeerde artikelen is toegestaan mits er tape e.d. na gebruik wordt verwijderd. Schade aan onze tenten door verkeerd gebruik of dat moetwillig is aangebracht word in rekening gebracht hiervoor wordt de nieuwwaarde berekend Onze tenten worden vast gemaakt doormiddel van professionele haringen, betonblokken en/of spanbanden. Vanaf windkracht 6 of meer kunnen wij de huurovereenkomst ten aller tijden zonder gerechtelijke tussenkomst verbreken of beëindige

Linnen/meubilair:

Al onze linnen dient droog retour te komen. Linnen mag vuil retour, echter indien er weerplekken, kerrievlekken, vetvlekken, kaarsvet of brandgaatjes in de linnen zit dan wordt de nieuwwaarde in rekening gebracht. Schade wordt verhaald op de huurder. Meubilair dient schoon retour te komen, plakband, tape, punaises enz. dienen te worden verwijderd, indien dit niet het geval is wordt hiervoor cleaningkosten  gerekend, de cleaningkosten hangt af van de vervuiling. Bij schade aan onze goederen wordt de nieuwwaarde in rekening gebracht. Servies/bestek/glaswerk/horeca supplies: Worden door ons ingehuurd hiervoor gelden dan ook de voorwaarde van het bedrijf waar het ingehuurd wordt!

Transport:

Transportkosten worden afzonderlijk in rekening gebracht. Bij levering aan huis worden de goederen op een voor onze vrachtauto’s te bereiken plaats gelost en dienen op die plaats ook weer te worden aangeboden. Intern transport is alleen in overleg en tegen vergoeding uit te voeren. De goederen worden niet op een andere verdieping als begane grond afgeleverd. Indien bij het retour halen van de goederen deze niet klaar staan, zal extra huur in rekening worden gebracht. Huren van onze goederen betekent: Uitsluitend het recht op deugdelijk en naar behoren gebruik hiervan. Aanwending anders dan hun bestemming is niet toegestaan.

Bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch te bereiken vanaf 08.30 uur tot 17.00 uur.

Persoonlijke bespreking op afspraak.

Calamiteiten: 06-55327358 of 06-38955246.